imagine articol

U16: Echipele noastre încep următoarea fază a Campionatului Naţional

Echipele noastre de U16 vor juca la acest sfârşit de săptămână. U BT 1 Cluj-Napoca (antrenor Mihai Popa) vor juca în Faza Semifinală, fiind repartizată în grupa a II-a, alături de formaţiile CSU Braşov, Spike Bucureşti, CSS Târgu Jiu, CS LPS Phoenix Galaţi, CSS Unirea Iaşi, BC Slam Bucureşti, Sevlar Ploieşti.

Baschetbaliştii noştri nu au jucat în prima etapă, deoarece au fost angrenaţi în meciurile internaţionale ale EYBL, partida de la Iaşi fiind amânată pentru luna martie.

În etapa a doua, U-BT 1 Cluj-Napoca va evolua, duminică, 24 ianuarie în deplasare, cu Sevlar Ploieşti.

Echipa a doua a clubului, formată din jucători mai mici cu un an decât categoria, vor juca în grupa a IV-a de Recalificare, alături de LPS Târgu Mureş, CSS Braşovia Braşov, CSM Ploieşti, CSS Bega Timişoara, CSS Sighet.

Baschetbaliştii pregătiţi de Simona Muşat şi Tudor Dumitrescu vor juca, duminică, 24 ianuarie, de la ora 11.00 la Sighet.

SIMONA MUŞAT(antrenor principal U-BT 1):

Thumbnail

"Continuăm să punem în aplicare obiectivul pe care ni l-am propus la începutul campionatului, acela de a evolua toţi jucătorii  pentru a câştiga cât mai multă experienţă. Nu renunţăm la lupta pentru posibilitatea de a ne calificare la Turneul Final, chiar dacă va fi foarte greu ţinând cont că doi jucători au fost selecţionati la prima echipă, Mihnea Brie şi Tudor Lungu".

Parteneri