imagine articol

U16: Deplasare cu două meciuri la București

UPDATE: Echipa noastră a învins în meciul restant din etapa a 3-a, în deplasare la CSA Steaua București. Jocul a fost dominat de echipa noastră pe tot parcursul său. 

CSA Steaua București - U-BT Cluj-Napoca 58-92 (15-26, 17-23, 15-20, 11-23)

__________________________

Echipa noastră de Under 16 va disputa la sfârșitul acestei săptămâni două jocuri în cadrul Grupei A a Fazei Semifinale A, unul dintre ele fiind în fapt o restanță.

Vineri, jucătorii pregătiți de Branko Cuic, Mihai Racovițan și Andrei Bălan (preparator fizic) vor aborda meciul restant din etapa a 3-a, în compania bucureștenilor de la CSA Steaua București. 

Partida va avea loc în Sala Regimentului de Gardă cu începere de la ora 13. Steaua are în această fază un bilanț de o victorie, cu CSȘ Târgoviște și două înfrângeri, cu CSU Știința și LPS Bihorul CSM Oradea.

Sâmbătă, baschetbaliștii noștri vor juca de la ora 11.30 în Arena de Baschet împotriva CSU Știința București, echipă neînvinsă în Faza Semifinală A (două victorii, cu Steaua și CSȘ Târgoviște). Meciul face parte din etapa curentă, a 5-a, rundă în care se mai joacă meciurile CSȘ Târgoviște - LPS Bihorul CSM Oradea și CSA Steaua București - CS SCM Timișoara. 

Echipa noastră are la activ două victorii în această fază, cu LPS Bihorul CSM Oradea și CSȘ Târgoviște. În urma Fazei Semifinale, se califică primele trei clasate.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit