imagine articol

U-BT U16 continuă să fie invicibilă în campionat

U-BT U16 a ajuns la 12 victorii consecutive în campionat. Baschetbaliștii lui Răzvan Cenean au fost plecați în acest sfârșit de săptămână la Voluntari și s-au întors acasă cu alte trei rezultate pozitive.

Turneul a demarat sâmbătă la Sala Gabriela Szabo, iar U-BT a înfruntat-o pe CSO Voluntari. Ilfovenii nu s-au dat bătuți cu ușurință, însă juniorii noștri au fost mai puternici și au câștigat cu 88-70. Apoi, sâmbătă seara, U-BT a trecut de CSS Bega Timișoara cu 79-51.

Ultimul meci, desfășurat duminică dimineața, nu a reprezentat o provocare prea mare pentru U-BT. Drept dovadă, clujenii au răpus-o pe CSS Brașovia Brașov cu 102-36.

Răzvan Cenean, antrenor U-BT U16

A fost un turneu în care am controlat fiecare meci. A apărut și o ușoară formă de relaxare, dar cumva este normal, după programul încărcat pe care l-am avut. Îi felicit pe băieți că am încheiat și această fază a competiției bine. Acum urmează să ne pregătim pentru viitorul turneu EYBL, programat la începutul lunii ianuarie. 

HAIDE "U"
14

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit