imagine articol

U-BT 2 a încheiat Recalificarea, meciul cu Baller nu se mai joacă

Echipa noastră de Under 16, formată din sportivi cu un an mai mici decât categoria și antrenați de Horia Pascu și Sergiu Popa, au încheiat astăzi meciurile din Faza de Recalificare, deși aveau programat un joc și pentru duminică, 23 aprilie.

Astăzi, U-BT 2 a învins în restanța cu Phoenix Galați, scor 94-47 (23-19, 21-12, 27-9, 23-7), meciul contând pentru etapa a doua a fazei.

Duminică, echipa noastră trebuia să primească vizita bucureștenilor de la Baller, însă formația din capitală a decis să nu se prezinte la acest joc, din motive financiare. Astfel, U-BT 2 beneficiază de forfait și încheie Grupa IV-B de Recalificare pe primul loc, neînvinsă.

Acestea au fost ultimele meciuri programate pentru U-BT 2, care se pregătește pentru Turneul de Baraj, ce va avea loc în perioada 5-7 mai, la Pitești, în organizarea LPS. 

Pe lângă U-BT 2 și LPS Pitești, gazda turneului, mai este matematic calificată echipa 4Sports Agronomia București, ultima participantă urmând a fi una dintre formațiile CSȘ Mediaș, LPS Bihorul Oradea sau Laguna București.

Parteneri