imagine articol

U-BT 1 joacă derby-ul grupei, U-BT 2 încheie Recalificările

Sâmbătă și duminică, echipele noastre de Under 16 au programate meciuri tari pe teren propriu.

U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, Simona Mușat și Grunwald Gyorgy vor da piept cu liderul Grupei II-A din Faza Semifinală, formația bucureșteană BC Slam. Cele două echipe au linii de clasament identice, respectiv 11 victorii și o înfrângere. 

Baschetbaliștii noștri au de luat o revanșă, după ce în tur au cedat la limită, scor 54-50, în capitală. Slam a pierdut, în schimb, surprinzător la concitadina Laguna, ocupanta locului 6, în etapa a 4-a. 

Meciul va avea loc duminică, 23 aprilie, cu începere de la ora 11, la sala de sport a Școlii ”Ion Agârbiceanu” din cartierul Mărăști.

Celelalte meciuri ale etapei a 13-a, penultima a Fazei Semifinale, sunt LPS Bihorul Oradea - Cuza Sport Brăila 66-81 (în devans), Laguna București - CSȘ Mediaș și CSU Ploiești - MC Ball Mangalia. 

Echipa noastră este matematic calificată direct la Turneul Final. 

Turneul de Baraj, la Pitești

Cu gândul la Turneul de Baraj pentru calificarea la Turneul Final vor juca băieții noștri de la echipa a doua de Under 16, mai mici cu un an decât categoria. Astfel, U-BT 2 joacă ultimele două jocuri din Grupa de Recalificare IV-B în acest week-end.

Sâmbătă, 22 aprilie, U-BT 2 va juca restanța din etapa a doua cu Phoenix Galați, cu începere de la ora 11, la sala de sport a Școlii ”Ion Agârbiceanu” din cartierul Mărăști. Meciul va fi unul dificil, întrucât moldovenii sunt pe locul al treilea în clasament, cu opt victorii și trei înfrângeri. 

Duminică, băieții lui Horia Pascu și Sergiu Popa vor avea un meci mai lejer, cu Baller București, meci contând pentru etapa a 13-a. Jocul va debuta la ora 13, în aceași locație. 

Acestea sunt ultimele meciuri pentru U-BT 2, care se pregătește pentru Turneul de Baraj, ce va avea loc în perioada 5-7 mai, la Pitești, în organizarea LPS. 

Pe lângă U-BT 2 și LPS Pitești, gazda turneului, mai este matematic calificată echipa 4Sports Agronomia București, ultima participantă urmând a fi una dintre formațiile CSȘ Mediaș, LPS Bihorul Oradea sau Laguna București.

Parteneri