imagine articol

U-BT 1 calificată direct la Turneul Final, U-BT 2 merge la Baraj

Dintre cele două echipe de Under 16 înscrise de clubul nostru, doar U-BT 1 a jucat în acest week-end.

Băieții lui Mihai Popa, Simona Mușat și Grunwald Gyorgy s-au deplasat la Mediaș pentru jocul cu CSȘ, meci care a fost dominat de echipa noastră în cea mai mare parte.

În afara unui prim sfert însușit de gazde, U-BT 1 a câștigat toate celelalte perioade de joc.

CSȘ Mediaș - U-BT 1 Cluj-Napoca 85-113 (28-25, 24-34, 13-32, 20-22)

Echipa noastră se califică, astfel, la Turneul Final cu o zestre de 12 victorii și două înfrângeri, acolo unde o așteaptă și pe U-BT 2, care, însă, mai are de trecut un hop, Turneul de Baraj.

Mezinii se pregătesc de Turneul de Baraj

Thumbnail

U-BT 2, antrenată de Horia Pascu și Sergiu Popa, a încheiat deja Grupa de Recalificare IV-B pe prima poziție și va juca la Turneul de Baraj, ce se va disputa în perioada 5-7 mai la Pitești, în organizarea LPS CSU 2. Celelalte două participante sunt ACS 4Sports Agronomia și LPS Bihorul Oradea. Se va juca fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând să evolueze la Turneul Final.

Ultimul act al acestei ediții a campionatului va avea loc la Sighetu Marmației, în organizarea CSȘ, în perioada 10-14 mai 2017. Pe lângă gazde, la Turneul Final vor mai evolua CSȘ Târgoviște, Steaua CSM EximBank București, BC Slam București, U-BT 1 Cluj-Napoca, Cuza Sport Brăila și cele două echipe venite de la baraj.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit