imagine articol

Trei victorii din tot atâtea posibile pentru juniorii U16

Baschetbaliștii U16 de la U-BT au izbutit un nou turneu la înălțime. Echipa condusă de Mihai Racovițan a câștigat cele trei meciuri ale competiției care a avut loc la BTarena. 

Juniorii noștri au început în forță weekend-ul, cu o victorie în fața celor de la CSS Sfântu Gheorghe, 105-46. Tot sâmbătă, U-BT a depășit-o pe CSM VSK Miercurea Ciuc, scor 72-50. În fine, clujenii au răpus-o duminică pe AS BC Valbon Arad, scor 76-42.

U-BT U16 se califică astfel la turneul semifinal. 

Mihai Racovițan, antrenor principal:

Mă bucur că am reușit să câștigăm cele 3 meciuri din acest turneu, fără prea multe emoții. Țin să ii felicit pe toți băieții. Suntem calificați la turneul semifinal și ne așteaptă o perioadă de 4 săptămâni în care să ne îmbunătățim jocul în vederea calificării la turneul final. Totuși am și un sentiment de dezamăgire deoarece unul din băieții care ar fi urmat să cocheteze cu echipa de seniori în următoarea perioadă s-a accidentat. Este vorba despre Daniel Mureșan. Felicitări încă odată băieților și sperăm să facem o figură cât mai frumoasă și în turneele ce vor urma.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit