imagine articol

Trei victorii categorice pentru echipa U16

U-BT își continuă parcursul fără greșeală în campionatul U16. Baschetbaliștii noștri au avut parte în aceste zile de un turneu la Târgu Mureș, acolo unde au dat piept cu ACS Wildcats Baia Mare, CSS Bega Timișoara și LPS Târgu Mureș.

Elevii lui Răzvan Cenean s-au descurcat perfect și au înregistrat trei succese. În primul meci, desfășurat joi dimineața, alb-negrii au mărșăluit în confruntarea cu ACS Wildcats Baia Mare, 113-36. Tot joi, U-BT a depășit-o pe CSS Bega Timișoara cu 91-54.

Clujenii au disputat ultimul meci vineri, atunci când au învins-o pe LPS Târgu Mureș cu 88-52. Drept urmare, U-BT a ajuns la șase rezultate pozitive în actualul sezon.
Pentru juniorii U16 urmează acum primul turneu în cadrul EYBL. Acesta se va desfășura în Slovacia.

Răzvan Cenean, antrenor U-BT U16

A fost un turneu benefic pentru noi. Veneam după o perioadă în care nu ne-am antrenat foarte mult împreună. De asemenea, cinci jucători au fost plecați la echipa națională, iar ceilalți s-au pregătit la Cluj-Napoca. Este bine că ne-am regăsit și am avut un ultim test înainte de turneul EYBL, programat peste 10 zile. Am reușit cele trei victorii, chiar dacă jocul nostru nu s-a ridicat la așteptările pe care le aveam. Muncim în continuare și sperăm să îmbunătățim aspectele jocului nostru.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor Tailor