imagine articol

România U15, cu Domocoș și Sucală pe teren, a învins naționala Turciei

U-BT a trimis doi jucători la echipa națională U15, care a efectuat pregătire în ultimele săptămâni la Târgoviște. Este vorba despre Ianis Domocoș și David Sucală, ambii fiind remarcați de către tehnicienii din țara noastră. 

Ulterior, tinerii tricolori au participat la Youth Development Fund, în perioada 5-8 mai. Turneul s-a desfășurat la Sofia și a programat patru meciuri pentru români. Echipa noastră s-a descurcat perfect și a bifat trei victorii și o înfrângere.

Cel mai notabil succes a fost obținut în compania Turciei, scor 71-61. De asemenea, România a mai trecut de Kosovo (62-41) și Macedonia de Nord (103-72). De asemenea, am pierdut cu Bulgaria, scor 80-62.  

David Sucală, junior U-BT 

Mă bucur foarte tare că am fost convocat la lotul național. Nu mulți jucători au această șansă. A fost o experiență de neuitat. Am învățat multe lucruri noi, am legat prietenii și mă simt onorat că am avut ocazia de a juca pentru tricolor. Am întâlnit echipe puternice, dar ne-am descurcat foarte bine. 

Ianis Domocoș, junior U-BT

Pentru mine a fost o experiență foarte utilă și interesantă, din care am avut foarte multe de învățat. Am avut ocazia să-mi testez nivelul cu jucători de echipă națională din țările participante. A fost un nivel ridicat, în special împotriva Turciei și a Bulgariei. 

Parteneri