imagine articol

Patru juniori U16 de la U-BT au fost convocați la lotul național

Luna decembrie programează mai multe acțiuni ale loturilor naționale de juniori. Cei mai talentați jucători U16 din țară vor efectua antrenamente la București, în perioada 20.12.2021 – 04.01.2022. De la Academia U-BT au fost selecționați să participe juniorii Akos Szentkuti, Alexandru Bințințan, Matei Văleanu și Rareș Trandafir.

Începând cu acest sezon, Federația Română de Baschet a organizat mai multe cantonamente de pregătire centralizată, cu scopul de a-i obișnui pe tinerii baschetbaliști cu acțiunile lotului național.

Pe de altă parte, România va participa în perioada 12-20 august 2022 la Campionatul European rezervat Diviziei B. Întrecerea se va desfășura în Bulgaria.
Până la ora actuală, U-BT este una dintre cele mai în formă echipe din campionatul național, acumulând 12 victorii din tot atâtea posibile.

Alexandru Bințințan, jucător U-BT U16 

Sunt foarte bucuros că am fost selectat și la această acțiune a lotului național de U16 și cu siguranță antrenamentele trebuie tratate cu cea mai mare seriozitate. Sper să avem un parcurs cât mai bun. 

Matei Văleanu, jucător U-BT U16

Pentru mine, convocarea la lotul național este o mândrie, dar și o responsabilitate foarte mare, pentru că aici sunt cei mai buni jucători din toată țara. Îmi doresc să fiu în cea mai bună formă și să îmi pot demonstra calitățile. Fiecare antrenament va trebui tratat cu seriozitate. Voi încerca să mă autodepășesc și să demonstrez că locul meu este printre cei mai buni. 

Akos Szentkuti, jucător U-BT U16

Mă simt foarte onorat că mi s-a dat oportunitatea de a mă antrena cu cei mai buni jucători din România, alături de antrenori de la alte cluburi, cu care nu am colaborat până acum. Antrenamentele le voi trata foarte serios și voi da tot ce pot din mine pentru a demonstra că locul meu este în lotul național al României.

Rareș Trandafir, jucător U-BT U16

Pentru mine, convocarea la lot este o validare a muncii pe care am depus-o până acum. Voi aborda antrenamentele cu seriozitate, deoarece este șansa mea să evoluez din punct de vedere individual.

HAIDE "U"
23

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit