imagine articol

Parcurs perfect și calificare la turneul final U16

ACS U-BT Cluj-Napoca s-a calificat la turneul final U16, după ce a obținut trei victorii din tot atâtea posibile la turneul desfășurat vineri și sâmbătă la Craiova. Echipa pregătită de Mihai Racovițan a terminat grupa A pe primul loc, trecând pe rând de CSS Târgoviște, Îngerii Băniei Craiova și CS SCM Timișoara.

Baschetbaliștii noștri au început turneul vineri, odată cu duelul împotriva celor de la CSS Târgoviște. Problema învingătoarei nu a fost pusă în niciun moment, astfel că U-BT s-a impus cu 84-63. 

Sâmbătă, alb-negrii au învins gruparea Îngerii Băniei Craiova, scor 59-40. Cel mai greu joc a fost împotriva formației CS SCM Timișoara. Totuși, am reușit să ne impunem și în fața bănățenilor, dar partida a necesitat o repriză de prelungiri. Drept dovadă, tabela indica la final 64-63. 

ACS U-BT Cluj-Napoca a repurtat 9 victorii din tot atâtea posibile la cele trei turnee desfășurate până în prezent. Drept urmare, trupa lui Mihai Racovițan merge la faza finală a campionatului, programată în luna iunie. 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U16

Mă bucur că am reușit să câștigăm cele 3 meciuri din acest turneu și că am reușit să ne calificăm la turneul final. Băieții s-au comportat exemplar, chiar dacă au venit, majoritatea, după o pauză de 2 săptămâni, fără antrenamente și țin să le mulțumesc pentru atitudinea pe care au avut-o pe tot parcursul turneului. Mă încântă faptul că în sfârșit am avut parte de o partidă dificilă (n.r. cu Timișoara) pe care am reușit să o câștigăm în prelungiri. Ne așteaptă o perioada de pregătire destul de lungă și sperăm să facem o figură cât mai frumoasă la turneul final din iunie.

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj