imagine articol

Medalie de bronz la U16

Echipa noastră a încheiat cu o medalie participarea la turneul final U16. În finala mică a întrecerii de la Timișoara, baschetbaliștii pregătiți de Mihai Racovițan au trecut de CSM Ploiești cu scorul de 61-49. 

Deși prahovenii au început mai bine meciul, conducând cu 9-16, juniorii noștri și-au revenit în sfertul doi și au încheiat de asemenea în forță actul decisiv. Vladimir Georgescu a impresionat din acțiune, în timp ce Akos Szentkuti a contribuit pe ambele faze ale jocului. De asemenea, Tudor Șomăcescu a pus reale probleme defensivei ploieștene, astfel că am obținut o nouă medalie în competițiile juvenile. 

La turneul final, U-BT a pierdut primul joc cu CSM Ploiești, apoi a trecut de Dan Dacian București și Știința București. În semifinale am cedat confruntarea cu Leii București. 

Mihai Racovițan, antrenor principal U-BT U16

Țin să îi felicit pe băieți pentru medalia obținută. Deși nimeni nu ne dădea nicio șansă, am reușit să obținem un rezultat onorabil, care ne dă speranțe pentru viitoarele competiții. Într-adevăr, cea mai bună echipă în acest moment a și câștigat turneul. Felicitări organizatorilor, care au făcut o treabă excelentă, și felicitări tuturor echipelor participante. Baftă tuturor mai departe! 

HAIDE "U"
0

Parteneri