imagine articol

Medalie de aur la U16!

Echipa Viitorul U-Mobitelco a participat in perioada 30 martie - 1 aprilie, la Brasov, la turneul final al Campionatului National U16.

La turneu au luat parte 8 echipe impartite in 2 serii. Primele 2 echipe din fiecare serie au acces in semifinale.

Echipa noastra a ocupat locul 1 in cadrul seriei a doua, avand 3 victorii din 3 meciuri, iar  dupa ce a trecut in semifinale de CSU Cuadripol cu 59-57, a castigat si finala campionatului impotriva celor de la LPS CSU Pitesti cu scorul de 70-67, obtinand astfel medaliile de aur.

Declaratii

Razvan Cenean: Felicit intreg lotul de jucatori - Nandor Kuti, Vlad Cuibus, Mirel Dragoste, Vlad Revnic, Calin Florea, Marius Ciotlaus, Tudor Rotariu, Bogdan Pogacean, Tudor Sandean, Alexandru Petris, Balasz Bakk, Adrian Pricop, Cosmin Birau, Raul Zorger. Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa obtin primul titlu ca antrenor. Ii rog pe cei de la Compania de apa Somes sa pregateasca apa ca venim! :)Florin Covaciu: Dedic aceasta victorie si castigarea campionatului domnului Nicolae Ienac, care a crezut in noi tot timpul si pana la urma am invins. Dansul a si zis in toamna ca, odata cu fuziunea dintre cele 2 cluburi Viitorul si "U" Mobitelco, putem sa iesim campioni. Ii felicit pe toti baietii in special pe Vlad Cuibus care, desi a jucat astazi cu entorsa, a stat in teren 33 de minute si a inscris 19 puncte.

Mircea Cristescu: Am reusit sa aducem primul titlu national pentru Cluj in acest sezon. Suntem calificati in fazele finale la toate categoriile de varsta mai putin U18 si suntem mandri de asta.Astazi am dovedit ca impreuna putem fi mai puternici. La U16 suntem parteneri cu CSS Viitorul si pot sa spun ca impreuna, Florin Covaciu si Razvan Cenean, au reusit sa antreneze o echipa frumoasa care astazi ne-a adus bucurie la toti si a deschis sezonul castigatorilor. Speram sa nu ne oprim aici si si generatiile de U14 si U15 sa continue pe acest frumos drum. Felicitari intregii echipe, tuturor baietilor si ii asteptam acasa sa-i medaliem in fata publicului. Le vom pune medaliile la gat atat lor cat si celor de la U13, la urmatorul meci acasa din play-off.Si totusi se poate! :)

Premii speciale

Bogdan Pogacean si Mirel Dragoste au fost alesi in primii 5 jucatori ai campionatului.

Lotul de jucatori

Nandor Kuti, Vlad Cuibus, Mirel Dragoste, Vlad Revnic, Calin Florea, Marius Ciotlaus, Tudor Rotariu, Bogdan Pogacean, Tudor Sandean, Alexandru Petris, Balasz Bakk, Adrian Pricop, Cosmin Birau, Raul Zorger.

Antrenori

Florin Covaciu si Razvan Cenean

Rezultate si program

vs CSS Ploiesti - 62-60Principali marcatori: Dragoste Mirel 25p si Cuibus Vlad 17p.vs BC Mures Targu Mures - 56-43Principali marcatori: Cuibus Vlad 14p, Dragoste Mirel 11p si Tudor Sandean 10p.vs Phoenix Galati - 67-34Principali marcatori: Calin Florea 12p, Nandor Kuti 10p, Marius Ciotlaus si Bogdan Pogacean cate 9p.

vs CSU Cuadripol - 59-57Principali marcatori: Marius Ciotlaus 21p 15rec, Mirel Dragoste 13p 8rec, Bogdan Pogacean 9p 10rec.Antrenorul echipei, Razvan Cenean, si-a felicitat jucatorii pentru modul cum au luptat si au obtinut victoria, in special pe Marius Ciotlaus, care a avut astazi o evolutie extraordinara. Echipa se pregateste pentru meciul de maine si spera intr-o victorie care sa aduca titlul la Cluj.

vs LPS CSU Pitesti - 67-70Marcatori: Mirel Dragoste 22p, Vlad Cuibus 19p, Bogdan Pogacean 12p, Alexandru Petris si Marius Ciotlaus 6p, Tudor Sandean 5p.

Parteneri