imagine articol

Locul patru la turneul final pentru echipa U16

Echipa U16 a clubului nostru a participat în această săptămână la turneul final. Meciurile s-au desfășurat la București, iar juniorii clujeni au terminat sezonul pe locul patru.

 

U-BT a debutat la turneu cu un meci pe care l-a câștigat fără probleme în fața celor de la Zeiden Brașov, scor 83-55. Andi Folea s-a evidențiat prin 20 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Matei Amariei a contribuit prin 14 puncte și 10 recuperări.

 

Al doilea joc ne-a oferit o confruntare cu gazdele de la Agronomia București. La final, juniorii noștri s-au dovedit a fi mai puternici și s-au impus cu 65-50. Alexis Petric ne-a condus spre victorie prin cele 11 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive, în vreme ce Radu Cepoi a strâns 8 puncte. Matei Amariei a totalizat 7 puncte și 11 recuperări. 

 

În ultima dispută din grupă am pierdut cu CSM Petrolul Ploiești, scor 86-50. Andi Folea și Alexis Petric s-au evidențiat prin 10, respectiv 9 puncte.

 

În ciuda înfrângerii cu CSM Petrolul Ploiești, am ajuns în semifinale, acolo unde ne-am duelat cu CSU ASE București. Trupa din capitală ne-a depășit cu 91-72, cel mai bun om al nostru fiind Ianis Domocoș, prin cele 22 de puncte și 10 recuperări. 

 

Baschetbaliștii noștri au pierdut din păcate și finala mică, 84-61 cu Alpha Team Sport Sibiu. Andrei Simon a avut 14 puncte și 5 recuperări, pe când Andi Folea, Radu Cepoi și Ianis Domocoș au izbutit câte 7 puncte fiecare.

 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U16 

 

În primul rând, le mulțumesc băieților pentru sezonul minunat. Chiar dacă am terminat cu o înfrângere, sunt mulțumit de rezultatul obținut în acest sezon. Sper că în ultimele luni le-am trezit băieților din nou dragostea pentru baschet. Ne așteaptă acum o vacanță binemeritată, după un sezon greu. Pe această cale, țin să le mulțumesc celor care au fost alături de noi, în special părinților. Ne-au făcut galerie la meciurile de acasă și din deplasare, simțindu-i mereu lângă noi. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit