imagine articol

EYBL: Înfrangere la limită cu Barsy Atyrau din Kazahstan

U-BT a pierdut și cel de-al doilea joc din cadrul European Youth Basketball League, în fața echipei BC Barsy Atyrau din Kazahstan. Jocul a fost unul echilibrat pe toată durata lui, însă unele probleme de efectiv i-au privat pe sportivii noștri de prima victorie în competiția europeană.

CASETA TEHNICĂ

U-BT Cluj-Napoca - BC Barsy 80-83 (24-29, 15-13, 28-19, 13-22)
Marcatori U-BT:
Bota 20 (8 rec., 1 p.d., 2 int.), Săcară 16 (4 rec., 2 p.d., 1 int.), Chioreanu 9 (16 rec., 3 int.), Lungu 9 (8 rec., 1 p.d., 4 int.), Iancu 7 (1 p.d., 1 int.), Oncea 6, Brie 5 (2 rec., 2 p.d., 2 int.), Țenter 4 (1 p.d.), Stretea 3 (1 rec., 1 int.), Ștețca 1 (1 rec., 1 int.)

MIHAI POPA, antrenor:

Thumbnail

”A fost un meci foarte, foarte greu! Am jucat fără conducătorul de joc titular, Denis Dulău, care la jocul de ieri a făcut o entorsă. Până la pauză, Oncea, celălalt conducător de joc, a acumulat cinci greșeli personale, iar în aceste condiții, în sferturile trei și patru a trebuit să improvizăm. În ultimul sfert, Chioreanu a ieșit și el cu cinci greșeli personale... Nivelul este foarte ridicat, toate echipele sunt peste noi ca și talie și au jucători mobili pe pozițiile mari. Sper ca la meciurile următoare, băieții să fie mai atenți și să își dea drumul la joc, am simțit o oarecare reținere la ei. Competiția este, în mod clar, mult peste nivelul campionatului nostru!”

Echipa noastră va mai disputa două jocuri la Szekesfehervar, în această seară cu KK Flash Belgrad și mâine dimineață. cu BC MuKi din Finlanda.

Parteneri