imagine articol

EYBL: Două înfrângeri duminică, cu Mladost Zemun și MBA Prievidza

U-BT, condusă de Horia Pascu și Sergiu Popa și formată din copii născuți în 2002, a avut o duminică neagră la Debrecen, acolo unde se dispută jocurile Grupei A a European Youth Basketball League. Sportivii noștri au cedat ambele jocuri programate astăzi, astfel că acumulează două victorii și două înfrângeri în această primă fază.

Primul joc, cel cu formația sârbă Mladost Zemun, a fost sub semnul echilibrului doar în primele 13 minute, perioadă după care plavii au apăsat pe accelerație și au menținut în permanență un ecart de minim zece puncte pe tabela de marcaj. Imediat după pauză, U-BT a dat semne de revenire, însă nu s-a putut apropia la mai puțin de două posesii de adversar.

U-BT Cluj-Napoca - KK Mladost Zemun 50-73 (19-23, 10-16, 16-22, 5-12)

Thumbnail

În cel de-al doilea meci al zilei, U-BT a cedat în fața slovenilor de la MBA Prievidza. Meciul a fost controlat de sloveni, care au reușit să se desprindă încă din sfertul al doilea. Echipa noastră a avut puterea să revină în ultima perioadă de joc, după un run de 10-0, a fost chiar la un pas de egalare, însă Prievidza a avut sânge rece pe final și a tranșat jocul în favoarea ei.

MBA Prievidza - U-BT Cluj-Napoca 72-68 (21-17, 23-16, 21-19, 7-16)

Thumbnail

Următoarele meciuri vor fi in ianuarie.

Parteneri