imagine articol

EYBL: Debut cu înfrângere pentru echipa noastră de Under 16

Echipa noastră de Under 16 deplasată la Szekesfehervar (Ungaria) pentru grupele European Youth Basketball League, competiția FIBA dedicată tinerelor talente, a debutat cu o înfrângere în fața gazdelor de la David Kornel Basketball Akademia. Deși au condus pe parcursul a trei sferturi din joc, sportivii antrenați de Mihai Popa și Branko Cuic nu au făcut față în ultimele minute și au cedat inițiativa.

CASETA TEHNICĂ

DKBA - U-BT Cluj-Napoca 69-56 (12-23, 24-20, 13-9, 20-4)
Marcatori U-BT:
Chioreanu 27 (16 rec., 3 rec.), Dulău 6 (3 rec., 1 p.d., 3 int), Lungu 4 (6 rec., 2 int.), Brie 4 (6 rec., 2 int.), Țenter 4 (2 rec.), Săcară 4 (1 int.), Oncea 2 (2 rec., 2 p.d., 1 int.), Iancu 2 (2 rec., 1 int, 1 int.), Bota 2 (2 rec., 1 p.d.), Ștețca 1 (1 rec., 1 capac), Stretea (3 rec., 1 p.d.).

BRANKO CUIC

Thumbnail

”Îmi pare rău pentru băieți, au condus timp de 35 de minute și e greu să digeri o așa înfrângere, cu așa un final de meci, e chiar păcat... În ultimul sfert, am plătit tribut lipsei de experiență. Să marchezi doar patru puncte în sfertul decisiv e ciudat, mai ales că am avut situații clare, bune de a înscrie... Noi nu am venit cu mari speranțe aici cu această echipă de Under 16, care nici măcar nu se antrenează împreună. Am venit pentru a câștiga experiență, le-am spus băieților ce au făcut bine și ce nu și vom învăța din acest meci. Nu avem timp de prea multe lamentări, trebuie sa ne concentrăm, căci mâine (sâmbătă - n.r.) avem două meciuri grele, cu echipa din Kazahstan și cu Flash Belgrad”.

Parteneri