imagine articol

Echipa U16 se va lupta pentru locul 5 la finalul sezonului regulat

În această săptămână se desfășară la București turneul final U16. Baschetbaliștii noștri au obținut până acum un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri. Drept urmare, U-BT a ratat calificarea în semifinale, așa că se va lupta duminică pentru ocuparea locului 5 la finalul sezonului. 

Echipa antrenată de Răzvan Cenean a debutat la turneu miercuri, când a depășit-o pe CSȘ Ploiești cu scorul de 66-61. Alexandru Bințințan și David Panțel au izbutit câte 13 puncte pentru învingători, în vreme ce Rareș Trandafir a izbutit 10 puncte și 17 recuperări. 

În al doilea joc, U-BT a înfruntat-o pe CSO Voluntari, care ne-a învins cu scorul de 66-55. Akos Szentkuti a totalizat 23 de puncte, 18 recuperări și 2 pase decisive. Alexandru Bințințan a avut 8 puncte și 2 recuperări.

Am pierdut și cu CSU ASE Dan Dacian București, scor 84-71. În confruntarea de vineri, Akos Szentkuti a totalizat 26 de puncte, 8 pase decisive și 6 recuperări. David Fîntînă a pus pe tabelă 19 puncte, 4 recuperări și 3 assist-uri.

În urmă cu puține momente s-a încheiat întâlnirea pe care U-BT a avut-o cu BC CSU Sibiu, în turneul locurilor 5-8. Am ieșit învingători, scor 83-52, iar Rareș Trandafir și Ianis Domocoș au strâns câte 11 puncte fiecare.

U-BT își va măsura duminică, 1 mai, forțele cu învingătoarea meciului dintre CSS. Nr.5 București și CSO Voluntari. Fluierul de start se va da la ora 11:00.  

HAIDE "U"
0

Parteneri