imagine articol

Doar U-BT 1 joacă în week-end, U-BT 2 nu are adversar

Dintre cele două echipe angrenate de clubul nostru în campionatul Under 16, doar U-BT 1 are programat meci în acest sfârșit de săptămână.

U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, Simona Mușat și Grunwald Gyorgy, va juca cu ABC Laguna București, contând pentru etapa a 12-a a Grupei II A. Meciul se dispută duminică, 9 aprilie, cu începere de la ora 13, la sala de sport a Școlii ”Ion Agârbiceanu” din cartierul Mărăști.

Celelalte meciuri ale rundei sunt BC Slam București - Cuza Sport Brăila, CSȘ Mediaș - CSU Ploiești și MC Ball Mangalia - LPS Bihorul Oradea.

Echipa noastră este lider al grupei, având matematic asigurat locul la Turneul Final.

Thumbnail

Mezinii de la U-BT 2, antrenați de Horia Pascu și Sergiu Popa, nu vor juca în cadrul etapei a 12-a din cadrul Grupei IV-B de Recalificare, întrucât adversarul, Lions Craiova, a anunțat că nu se va prezenta la acest meci.

Prin urmare, sportivii noștri câștigă cu 20-0, iar oaspeții nu vor primi punctul pentru înfrângere, conform regulamentului.

Celelalte meciuri ale etapei sunt Baller Otopeni - Phoenix Galați, CSM-VSC Miercurea Ciuc - CSȘ Ploiești și CSȘ 4 București - Bega Timișoara.

Băieții noștri sunt câștigătorii Grupei de Recalificare, indiferent de rezultatele din meciurile rămase, având asigurat locul la Turneul de Baraj pentru ultimele două locuri ale Turneului Final.

Parteneri