imagine articol

Aur pentru "U" Mobitelco la U16!

Echipa de U 16 a clubului nostru a castigat medaliile de aur ale Campionatului National, in fata a aproximativ 1.000 de spectatori prezenti duminica dupa amiaza in Sala Sporturilor "Horia Demian". Echipa pregatita de Razvan Cenean, Horia Pascu si Simona Musat a invins in finala pe Phoenix Galati, scor 70-74 (18-19, 20-18, 9-17, 23-20).Marcatori:Galati: Tudorache 31 (8 rec.), Popa 29 (18 rec., 5 interceptii), Diaconu 4 (7 rec.), Grigoras 4, Stanciu 2."U" Mobitelco 1: Ciotlaus 20 (14 rec., 3 capace), Kuti 18 (4 rec., 3 pase decisive, 3 capace, 2 interceptii), Gheorghe 11 (11 rec., 3 p.d., 3 capace), Dragoescu 11 (2 rec., 3 p.d.), Tonea 8 (9 rec.), Crisan 3 (3 rec., 3 p.d., 2 interceptii), Boloc 2 (1 rec., 1 p.d.), Ciule 1 (2 rec., 1 p.d.)

Razvan Cenean (antrenor principal "U" Mobitelco 1 Cluj -Napoca): "A fost un turneu foarte obositor, in care am  incercat sa ne aparam titlul de anul trecut, am si reusit. A fost foarte greu, vreau sa le multumesc colegilor, conducerii, organizatorilor, publicului si nu in ultimul rand baietilor, care s-au daruit in finala si care, in sfarsit, si-au dat seama ce inseamna public adevarat! In aceasta finala si factorul emotiv si-a spus cuvantul. Este primul turneu la Cluj pentru baieti si prima data cand joaca in fata unui public atat de numeros. Urmeaza turneul semifinal de U 17 peste 5 zile si apoi la U 18, peste 10 zile,  speram sa mai aducem cel putin inca un titlu la Cluj".

Marius Ciotlaus (jucator "U" Mobitelco 1 Cluj - Napoca): "A fost un turneu foarte greu, cu echipe foarte bune, dar am castigat. Nu m-am asteptat sa fie atat de greu in finala, am avut noroc pe final, un jucator de la Galati a iesit cu cinci greseli personale. Au fost multe faulturi in acest meci. Pana la urma, totul e bine cand se termina cu bine. A fost foarte multa lume la sala, parinti, prieteni, apropiati, copii, fani a fost o atmosfera foarte frumoasa. Le multumim! E prima medalie pentru mine in acest sezon, sper insa sa mai castig la U 17 si U 18".

Kuti Nandor (jucator "U" Mobitelco 1 Cluj - Napoca): "A fost un turneu foarte dificil, cu multe meciuri grele si cu echipe foarte bune. Nu m-am asteptat sa fie atat de greu in finala, ma asteptam sa castigam la diferenta mai mare. Intr-adevar, este prima data cand jucam in fata unul public atat de numeros, cred ca au fost 800 - 1.000 de spectatori, presiunea pentru noi este mai mare, este mai greu sa te concentrezi pe aruncari cu atati ochi atantiti asupra ta. Le multumim suporterilor pentru sprijin! Este a doua medalie pentru mine in acest sezon, dupa bronzul de la U 15. Sper sa mai castig o medalie la U 17".

Parteneri