imagine articol

U15: Victorii la ultimul turneu al Fazei 1, la Pitești

Echipa noastră de Under 15, antrenată de Horia Pascu, Sergiu Popa și Andrei Bălan (preparator fizic), a disputat în acest week-end ultimele două partide restante din cadrul celui de-al treilea turneu al primei faze a Campionatului Național. Acestea s-au disputat la Pitești, ambele adversare fiind de aici, respectiv Amicii și LPS Viitorul CSU.

Echipa noastră a trecut de LPS Viitorul CSU Pitești cu 79-43, pentru a se impune în fața celor de la Amicii Pitești cu 91-14.

Rezultatele tuturor meciurilor pot fi consultate în secțiunea Rezultate / program CLICK AICI.

Echipa noastră s-a calificat în Faza Semifinală A, alături de LPS Bihorul Oradea, CSM Târgu Mureș și CSU Brașov. În grupa din Faza Semifinală A vor mai intra în componență primele patru clasate din Grupa 2, respectiv, BC Slam București, Tonika Pucioasa, Panathinaikos București și CSȘ Târgoviște. Faza Semifinală A se va disputa, de asemenea, în același sistem de trei turnee, fiecare echipă întâlnind celelalte componente ale grupei o singură dată.

Următorul turneu pentru sportivii noștri va avea loc la Pucioasa și ar fi trebuit să se dispute în week-end-ul următor, însă a fost amânat cu o săptămână, întrucât U-BT se va deplasa la Sopron, în Ungaria, pentru ultimele jocuri din cadrul European Youth Basketball League. 

Parteneri