imagine articol

U15: U-BT se deplasează la Praga pentru meciurile din EYBL

Echipa noastră de Under 15, antrenată de Horia Pascu, Sergiu Popa și Andrei Bălan (preparator fizic) se pregătește de debutul în sezonul 2018-2019 al European Youth Basketball League.

U-BT se va deplasa la Praga, în Cehia, unde va juca meciurile primei faze a Grupei B, ce se va desfășura între 29 noiembrie și 2 decembrie.

Lotul deplasat este format din sportivii Victor Dascăl, Dragoș Lungu, Vlad Petruț, David Lăpuște, Radu Hanga, Flaviu Cătălin Abrudean, Sergiu Ioan Mocan, Andrei Pallo, Andrei Lucian Dardai, Tudor Ștefan Somăcescu, Octavian Adrian Fărcaș și Rareș Irimia, însoțiți de antrenorul principal, Horia Pascu, și de kinetoterapeutul Mihai Nica. 

U-BT va juca primul meci vineri, în 30 noiembrie, în compania italienilor de la Fortitudo 103 Academy Bologna (ora 12.30, ora României), pentru ca în aceași zi să întâlnească formația gazdă, pe USK Praga, cu începere de la ora 18.30.

Sâmbătă, cu începere de la ora 18.30, sportivii noștri vor înfrunta sârbii de la BEKO Belgrad, iar duminică vor juca împotriva slovenilor de la KK Grosuplje, de la ora 12. 

Programul complet al meciurilor poate fi consultat AICI. Meciurile se vor juca în sala prim-divizionarei locale USK, Sportovní hala Folimanka, arenă cu o capacitate de 1300 de spectatori. Toate meciurile vor fi transmise live pe internet, atât pe pagina de Youtube a clubului gazdă, cât și pe canalul Sportopus (găsiți link în secțiunea Rezultate / Program).

Mai multe detalii despre turneul din Cehia AICI

Parteneri