imagine articol

U15: Turneul 3, reprogramat datorită participării în EYBL

Echipa noastră de Under 15, antrenată de Horia Pascu, Sergiu Popa și Andrei Bălan (preparator fizic), avea programat în perioada 1-2 decembrie cel de-al treilea turneu al primei faze a Campionatului Național. Însă, întrucât în aceași perioadă U-BT se va deplasa la Praga, în Cehia, pentru a disputa meciurile din cadrul European Youth Basketball League, s-a luat decizia amânării acestui turneu.

Astfel, în 1-2 decembrie se vor disputa doar acele jocuri în care nu sunt implicate echipa noastră și adversarele ei, acestea jucându-se la Târgu Mureș, în organizarea CSM. Pentru U-BT, cel de-al treilea turneu va avea loc în perioada 12-13 ianuarie 2019, locația urmând să fie stabilită ulterior. În cadrul acestuia, echipa noastră va întâlni singurele formații cu care încă nu a jucat, respectiv cele două competitoare din Pitești - Amicii și LPS Viitorul CSU.  

În clasament, echipa noastră se află pe poziția secundă, în urma singurei echipe rămase neînvinse, LPS Bihorul Oradea. Primele patru clasate se vor califica în Faza Semifinală A.  

Parteneri