imagine articol

U15: Începem sezonul continental în Cehia

Echipa de Under 15 a clubului nostru se va deplasa la Praga, Cehia, în perioada 29  noiembrie - 1 decembrie pentru meciurile din cadrul European Youth Basketball League (EYBL), Grupa B, turneul I.

Lotul deplasat la Praga: Vladimir Georgescu, Radu Hanga, Bogdan Kispal, Tudor Somăcescu, Rareș Nistor, Andrei Cupșa, Dan Bodea, Tudor Boboș, Matei Văleanu, Akos Szentkuti, Daniel Mureșan, Alexandru Pilea. Echipa va fi însoțită de kinetoterapeutul Mihai Nica.

Programul meciurilor echipei noastre, cu precizarea că toate jocurile vor putea fi urmărite, ca de obicei, pe canalul de Youtube Sportopus (ora României):

  • Vineri, 29 noiembrie
    • 12.30 U-BT Cluj-Napoca - HoNsU Jyvasyla
    • 20.30 U-BT Cluj-Napoca - Inter Bratislava
  • Sâmbătă, 30 noiembrie:
    • 14.00 U-Cluj-Napoca - Oknoplast Basket Krakow
  • Duminică, 1 decembrie:
    • 10.00 Suadiye Basketbol Kulubu - U-BT Cluj-Napoca

Echipa antrenată de Sergiu Popa se află în grupă alături de formațiile: HoNsU Jyvaskyla (Finlanda), CB Alcala de Henare (Spania), Oknoplast Korona Cracovia (Polonia), Suadiye Basketbol Kukubu (Turcia), USK Praga (Cehia), Next Step Academy Rapallo (Italia), MBA Prievidza (Slovacia), Inter Bratislava (Slovacia).

Reamintim faptul că echipa noastră este vicecampioană a generației 2005 în România și a câștigat medaliile de bronz ale precedentei ediții de EYBL Central Europe la categoria Under 14.

Faza a doua a grupelor va avea loc în Polonia, la Cracovia, în perioada 6-9 februarie 2020.

SERGIU POPA, antrenor U-BT:

Thumbnail

Suntem ultima echipă a clubului nostru înscrisă în noua ediție a EYBL care își face debutul. Pot să spun că am așteptat cu nerăbdare acest turneu, pentru a avea parte de niște meciuri tari, pe care nu le-am regăsit în campionatul intern până acum. Ne-am antrenat bine în ultima perioadă și se simte pofta băieților de a juca. Deși adversarii ne sunt necunoscuți, neîntâlnindu-ne cu ei sezonul trecut, ne dorim să câștigăm fiecare meci, să ne întoarcem acasă mai experimentați, mai buni individual și colectiv. Haide “U”

Parteneri