imagine articol

Juniorii U15 au încheiat sezonul pe locul 4

Echipa U15 a clubului nostru a jucat finala mică a turneului de la Sibiu. Juniorii antrenați de Flavius Lăpuște au pierdut în compania celor de la ABC CSU Sibiu, scor 75-71.

 

Formația clujeană a debutat cu dreptul la turneu, trecând de ABC Laguna București cu scorul 74-53. Radu Cepoi a impresionat în acest meci, prin cele 32 de puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. Robert uță a contribuit prin 19 puncte și 4 recuperări.

 

Mai departe am jucat cu CSȘ Târgoviște, pe care am depășit-o cu 75-48. Din nou, Radu Cepoi a înscris 30 de puncte și a adăugat 5 recuperări, alături de 2 pase decisive. Andrei Ștefan Kelemen și Sebastian Eparu s-au evidențiat prin 8 puncte fiecare.

 

În ultimul joc din grupă, U-BT a cedat disputa cu ABC Leii București, scor 58-41, dar am bifat calificarea în semifinale. Din păcate, CSȘ CSM Petrolul Ploiești a fost mai puternică și ne-a răpus cu scorul de 64-46. Drept urmare, am disputat finala mică, pe care am cedat-o la mare luptă în dauna sibienilor. 

 

La final, Radu Cepoi a primit titlul pentru coșgheterul turneului, regăsindu-se și în echipa ideală.

 

 

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT U15

 

A fost cel mai bun turneu pentru noi din ultimii ani, de când am preluat echipa. Atunci când am început campionatul, am fost sceptic cu privire la calificarea noastră în careul de ași, luând în calcul competiția acerbă. Totuși, băieții și-au dorit mult și au muncit enorm. Este pentru prima dată când am întâlnit toate echipele puternice de categoria U15 și sunt mulțumit. Ne rămâne să mai lucrăm la jocul nostru și să consolidăm ce am început. 

HAIDE "U"
0

Parteneri