imagine articol

Echipele U15 au participat în acest weekend la noi turnee

ACS U-BT 1 a încheiat în notă pozitivă un nou turneu de campionat la U15. Baschetbaliștii lui Mihai Racovițan au obținut patru victorii din tot atâtea posibile și au încheiat grupa C pe primul loc. Adversarii băieților noștri în turneul care a avut loc la Timișoara au fost CSS Bega Timișoara și BC CSU Sibiu.

ACS U-BT 1 a intrat în competiție vineri, atunci când a depășit-o pe CSS Bega Timișoara cu 71-28. Ulterior, alb-negrii au trecut de BC CSU Sibiu cu 76-13.

A doua zi, clujenii s-au reîntâlnit cu adversarii timișoreni și sibieni. Drept urmare, am răpus-o pe Bega Timișoara cu 70-37, apoi am surclasat-o pe BC CSU Sibiu cu 86-19.

În schimb, ACS U-BT 2 U15 a repurtat două succese și două înfrângeri la turneul care a avut loc la Cluj-Napoca. Astfel, în prima confruntare de sâmbătă, elevii Simonei Mușat au fost învinși de CSS Târgu Jiu, scor 85-61. Ulterior, tot sâmbătă, U-BT 2 a depășit-o pe Ralph Brașov cu 83-50.

Încleștările au continuat și duminică, iar U-BT 2 a pierdut cu CSS Târgu Jiu, 79-37, dar a răpus-o la mare luptă pe Ralph Brașov, 68-65. 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT 1 U15

A fost un turneu atipic, pentru că a trebuit să jucăm patru meciuri într-un timp foarte scurt. Pe lângă acest lucru, am fost nevoiți să participăm în efectiv redus din cauza unor accidentări. Cu toate acestea, jucătorii s-au comportat exemplar, au jucat la un nivel foarte înalt de agresivitate și țin să îi felicit pe această cale pentru prestațiile avute. 

HAIDE "U"
10

Parteneri