imagine articol

Echipele U15 au participat în acest weekend la noi turnee

ACS U-BT 1 a încheiat în notă pozitivă un nou turneu de campionat la U15. Baschetbaliștii lui Mihai Racovițan au obținut patru victorii din tot atâtea posibile și au încheiat grupa C pe primul loc. Adversarii băieților noștri în turneul care a avut loc la Timișoara au fost CSS Bega Timișoara și BC CSU Sibiu.

ACS U-BT 1 a intrat în competiție vineri, atunci când a depășit-o pe CSS Bega Timișoara cu 71-28. Ulterior, alb-negrii au trecut de BC CSU Sibiu cu 76-13.

A doua zi, clujenii s-au reîntâlnit cu adversarii timișoreni și sibieni. Drept urmare, am răpus-o pe Bega Timișoara cu 70-37, apoi am surclasat-o pe BC CSU Sibiu cu 86-19.

În schimb, ACS U-BT 2 U15 a repurtat două succese și două înfrângeri la turneul care a avut loc la Cluj-Napoca. Astfel, în prima confruntare de sâmbătă, elevii Simonei Mușat au fost învinși de CSS Târgu Jiu, scor 85-61. Ulterior, tot sâmbătă, U-BT 2 a depășit-o pe Ralph Brașov cu 83-50.

Încleștările au continuat și duminică, iar U-BT 2 a pierdut cu CSS Târgu Jiu, 79-37, dar a răpus-o la mare luptă pe Ralph Brașov, 68-65. 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT 1 U15

A fost un turneu atipic, pentru că a trebuit să jucăm patru meciuri într-un timp foarte scurt. Pe lângă acest lucru, am fost nevoiți să participăm în efectiv redus din cauza unor accidentări. Cu toate acestea, jucătorii s-au comportat exemplar, au jucat la un nivel foarte înalt de agresivitate și țin să îi felicit pe această cale pentru prestațiile avute. 

HAIDE "U"
10

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj