imagine articol

Echipa U15 s-a întors acasă fără victorie de la al doilea turneu al sezonului

Al doilea turneu al sezonului nu a fost unul de bun augur pentru U-BT la categoria U15. Echipa lui Sergiu Popa a suferit un duș rece la Blejoi și a pierdut toate cele trei meciuri din grupa A. Baschetbaliștii noștri și-au măsurat forțele cu ABC Lynx Ploiești, ACS Transilvania Brașov și CS Agronomia București.

Primul joc a avut loc sâmbătă dimineața, iar clujenii au fost depășiți de gazdele de la ABC Lynx Ploiești  cu 87-70. Ulterior, sâmbătă seara, U-BT a cedat și confruntarea cu ACS Transilvania Brașov, scor 73-53. 

Duminică dimineața, alb-negrii au avut parte de cel mai strâns meci și au fost aproape să o învingă pe Agronomia București. Din păcate, trupa din capitală s-a impus cu 68-64.

Drept urmare, U-BT a terminat grupa pe ultimul loc.

Sergiu Popa, antrenor U-BT U15

Personal, aveam alte așteptări de la acest turneu, dar realitatea e dureroasă și ne-am întors acasă cu trei înfrângeri din tot atâtea posibile. Este un rezultat care nu ne face cinste, rușinos, sub pretențiile noastre și ale clubului. Mi-aș dori să învățăm că un meci durează 40 de minute și este extrem de important să fim conectați și motivați din prima secundă până în ultima. Rămâne să muncim, să arătăm că locul nostru nu este în urna a doua valorică și să încercăm să arătăm altceva în EYBL, pentru că potențial există. 

Parteneri