imagine articol

Echipa U15 joacă în aceste zile ultimele meciuri ale sezonului

U-BT participă în aceste zile la ultimul turneu al sezonului la categoria U15. Baschetbaliștii lui Sergiu Popa se află la Târgu Mureș, pentru turneul final 2. Juniorii noștri nu s-au calificat între ele mai puternice echipe ale campionatului, astfel că vor juca pentru a stabili ierarhia finală.

Printre echipele participante se numără CSO Voluntari, CSU Știința Slam București, ACS Gladius Târgu Mureș, CSS Brașovia Brașov, CS Agronomia București sau ACS Toyin Constanța.
Confruntările au demarat încă de miercuri, iar primul meci al băieților noștri a fost joi dimineața, în compania celor de la Toyin Constanța. Am obținut o victorie cu scorul de 86-50. Tot astăzi, juniorii clujeni o înfruntă pe CSO Voluntari, de la ora 17:00.

Aceste meciuri contează pentru grupa 2C. În funcție de locul ocupat în clasament, U-BT va juca mai departe cu o echipă din grupa 2A. Acolo, formațiile participante sunt ACS Gladius Târgu Mureș, ACS BC Lions Craiova și CSU Știința București.

Partidele vor continua până duminică.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit