imagine articol

După turneul EYBL, juniorii U15 bifează o victorie în campionatul național

A fost o săptămână aglomerată pentru echipa U15 a clubului nostru. După ce s-au întors din Ungaria, baschetbaliștii antrenați de Sergiu Popa au disputat primul meci în campionat din acest an. U-BT a înfruntat-o sâmbătă, pe teren propriu, pe CSS Brașovia Brașov.

Practic, alb-negrii trebuiau să dispute un turneu, însă CSS Mediaș nu s-a putut prezenta la Cluj-Napoca, din cauza problemelor de efectiv. Astfel, U-BT a înfruntat-o pe Brașovia Brașov, iar meciul s-a încheiat cu victoria noastră, scor 100-76. Gazdele au oferit o evoluție la înălțime și au bifat al doilea succes stagional. 

Sergiu Popa, antrenor U-BT U15

După turneul greu de la Pecs, mă bucură faptul că băieții au avut poftă de baschet și problema învingătoarei nu s-a pus în nicio secundă. Ne pare rău că Mediașul nu a putut participa la acest turneu și astfel am avut de jucat doar un meci. Este dificil să acceptăm că jucăm în grupa a doua valorică și consider că locul nostru nu este aici. Încercăm în meciurile rămase din acest campionat să demonstrăm acest lucru. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor TailorTransylvania Recovery CenterReco Sport