imagine articol

Calificare în semifinale la categoria U15

U-BT U15 a reușit să se califice în semifinalele campionatului național. Baschetbaliștii pregătiți de Mihai Popa sunt prezenți la turneul final care se desfășoară în aceste zile la București. Competiția a început miercuri, 19 mai, iar baschetbaliștii noștri au fost învinși de ACS Dan Dacian București cu 76-69. Ulterior, U-BT și-a luat revanșa și a învins-o joi pe CSS nr.5 Paldoors București, 97-44. 

În ultimul meci din grupă, juniorii alb-negri nu au întâmpinat probleme în fața celor de la CSS Târgu Jiu. A fost 69-52 pentru U-BT, care se califică în semifinale. În această fază a campionatului, U-BT va da piept cu CSS CSM Ploiești. Confruntarea este programată sâmbătă, 22 mai, de la ora 18:30.

Mihai Popa, antrenor principal U15

În faza grupelor, primul meci, cel cu Dan Dacian a fost mai greu. Am intrat mult prea relaxați și ne-au taxat imediat. Iar în celelalte două jocuri am început mult mai bine și nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Mâine, în semifinale, ne așteaptă un meci greu cu cei de la Ploiești, iar echipa care se va apăra mai bine cred că va câștiga. Haide U!

Alexandru Bințințan, căpitan U-BT U15

Meciurile au fost puternice, așa cum ne așteptam, dar după un început mai greu în primul meci, am reușit să ne găsim ritmul. Suntem încrezători și motivați pentru ceea ce urmează și ne focusăm pe meciul următor care joacă un rol foarte important. Pentru a deveni campioni, trebuie să avem încredere unul în celălalt, să fim motivați și să jucăm fiecare meci cu plăcere. Haide U! 

HAIDE "U"
1

Parteneri