imagine articol

Baschetbaliștii U15 se califică mai departe în campionat

Echipa U15 a clubului nostru a disputat acasă al doilea turneu al sezonului. Elevii lui Flavius Lăpuște au luat parte la returul Fazei I Zonale și au obținut calificarea în etapa viitoare a campionatului.

 

Meciurile au fost aprige și pline de experiențe benefice pentru copiii noștri. Alb-negrii au câștigat o partidă și au cedat alte două. 

 

Sâmbătă am repurtat o victorie în fața celor de la CSS Viitorul Cluj-Napoca, scor 83-41. În aceeași zi am pierdut cu LPS Târgu Mureș, 86-82, iar duminică am cedat la mare luptă întâlnirea cu Gladius Târgu Mureș, 76-71. 

 

Prin prisma rezultatelor, U-BT reușește să meargă la Faza II Zonală.

 

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT U15

 

Au fost trei meciuri diferite, în care ne-am fixat aceleași obiective, tehnice și tactice. Ne-am respectat obiectivele în primele două meciuri. Din păcate, totul s-a dărâmat în ultimul joc și nu am reușit să ne respectăm planul. Mă refer aici la un control asupra jocului. Ne-am întors în timp, la aceleași obiceiuri. Din fericire, ne-am calificat mai departe, însă am câteva semne de întrebare pentru ce urmează. Nu ne rămâne decât să consolidăm ce am pierdut la ultimul meci. Voi analiza meciurile video și apoi vom insista pe antrenamente. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTransylvania Recovery CenterReco SportConsiglieri