imagine articol

Victorii pe linie pentru juniorii U14 la Târgu Mureș

Echipa U14 din cadrul Academiei U-BT a pornit ca din pușcă în noul sezon. Baschetbaliștii pregătiți de către Dragan Torbica și Sergiu Popa au bifat alte trei victorii la Faza I Zonală. Drept urmare, alb-negrii s-au calificat cu brio în etapa următoare a competiției.

 

U-BT s-a deplasat în acest weekend la Târgu Mureș și a disputat trei meciuri. Mai exact, copiii noștri au jucat partidele retur din cadrul turneului inaugural. Am câștigat meciul de sâmbătă cu LPS Târgu Mureș, scor 141-31. 

 

Ulterior, clujenii au trecut la pas de CSM Târgu Mureș, scor 88-42. De asemenea, nu am întâmpinat emoții în fața celor de la Wildcats Baia Mare, pe care i-am depășit cu 96-32.

 

Jocurile vor continua pentru U-BT U14 în luna noiembrie.

 

Dragan Torbica, antrenor U-BT U14

 

Sunt foarte mulțumit de felul cum s-au descurcat băieții. Chiar dacă am întâlnit aceiași adversari ca acum două săptămâni, nu ne-am pierdut în niciun moment concentrarea. Acest lucru nu poate decât să mă bucure. Totodată, sunt încântat că vom reveni la antrenamente în sala polivalentă. Putem să ne concentrăm la maximum pe pregătirea noastră. 

 

 

Parteneri