imagine articol

U-BT rămâne neînvinsă la categoria U14

U-BT s-a descurcat perfect la primul turneu al anului la categoria U14. Baschetbaliștii antrenați de Flavius Lăpuște s-au deplasat la Sibiu, unde au obținut alte trei victorii.

În primul meci, desfășurat sâmbătă dimineața, U-BT a depășit-o pe CSS Viitorul Cluj-Napoca, 47-29. Ulterior, alb-negrii au învins-o ACS Cuza Pirates Brăila, 66-23. În jocul de duminică, clujenii au avut un derby cu Alpha Team Sport Team Sibiu, 70-42. 

U-BT ajunge la 12 victorii din tot atâtea posibile în campionat. 

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT U14

Întotdeauna se poate mai bine, a fost returul de la turneul III. Am avut multe întreruperi din cauza coronavirusului și s-a văzut asta în debutul turneului. Sunt mulțumit că i-am anihilat pe cei de la Sibiu în ultimul meci. Copiii au reacționat bine, dar m-a uns la suflet faptul că ne-am îndeplinit obiectivele pe partea tactică. De mâine ne întoarcem la antrenamente și continuăm munca. Trebuie să ajungem la forma noastră maximă și rămâne de văzut unde vom avea următorul turneu. Sper doar să nu mai avem alte întreruperi din cauza COVID-19. Am reușit să bifăm 12 victorii, ceea ce este fantastic. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit