imagine articol

Juniorii U14 joacă meciuri pe teren propriu în acest weekend

Cluj-Napoca va fi unul dintre orașele care găzduiesc un turneu la categoria U14 masculin. Astfel, juniorii de la U-BT vor avea partide la Sala Ion Agârbiceanu în acest sfârșit de săptămână. Mai exact, echipa antrenată de Flavius Lăpuște este în grupa C cu CSS Viitorul Cluj-Napoca, CSM CSU LPS Oradea și CSȘ CSM Sighetu Marmației. Anterior, aceste formații s-au întâlnit și la Sighetu Marmației, iar juniorii noștri au obținut trei victorii.

Iată și programul duelurilor:

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021

ora 9.00: CSȘ CSM Sighetu Marmației – ACS U-BT Cluj-Napoca
ora 11.00: CSM CSU LPS Oradea – CSȘ Viitorul Cluj-Napoca
ora 16.00: ACS U-BT Cluj-Napoca – CSM CSU LPS Oradea
ora 18.00: CSȘ Viitorul Cluj-Napoca – CSȘ CSM Sighetu Marmației

Duminică, 28 noiembrie 2021

ora 9.00: CSȘ CSM Sighetu Marmației – CSM CSU LPS Oradea
ora 11.00: CSȘ Viitorul Cluj-Napoca – ACS U-BT Cluj-Napoca

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT U14

Aștept un progres de la un turneu la celălalt. La această vârstă, copiii tind să oscileze între progres și regres. Noi am avut timp să lucrăm și vrem să intrăm pe teren cu ceva nou, pentru a crește în vederea următorului turneu. Tot timpul ne propunem obiective îndrăznețe, iar repetiția este foarte importantă în procesul de învățare. Noi îi cunoaștem pe adversari și ne așteptăm la cel puțin două meciuri echilibrate. Obiectivul nostru rămâne valabil și acela este să fim tot mai buni. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit