imagine articol

Echipa U14 a încheiat turneul final pe locul cinci

În această săptămână s-a desfășurat, la Sibiu, turneul final la categoria U14. Formația noastră a disputat duminică ultimul meci și a învins-o pe Phoenix Galați cu 71-59. Ca urmare a rezultatului obținut, U-BT a terminat turneul pe locul cinci.

Jucătorii pregătiți de Răzvan Cenean au început competiția cu dreptul, înregistrând un succes în fața celor de la ABC Leii București, scor 89-76. Apoi, juniorii clujeni au pierdut cu ACS Dan Dacian București, 87-59, dar și cu ABC Laguna București, 75-71. În cele din urmă, am mai trecut de CSS Târgu Jiu cu 73-44.

Așadar, U-BT bifează trei succese la ultima întrecere a sezonului. Turneul a fost adjudecat de Alpha Sport Team Sibiu, care a răpus-o în finală pe ACS Transilvania Brașov, 66-65. 

Răzvan Cenean, antrenor principal U-BT U14

A fost un turneu echilibrat, toate echipele au fost de valori apropiate. Se vede și din prisma rezultatelor. Am fost foarte aproape să intrăm în primele patru, ceea ce era un rezultat excelent. Cu puțină neșansă, nu am reușit. Pe ansamblu, sunt mulțumit de felul cum au evoluat băieții. După acest turneu, privim cu încredere spre viitor și cu siguranță vom îmbunătăți multe aspecte la care am avut de suferit. Felicitări jucătorilor și sperăm ca pe viitor să facem mai mult de atât.

Parteneri