imagine articol

Debut perfect pentru juniorii U14 în noul sezon

Echipa noastră a debutat perfect în noul sezon competițional la categoria U14. Juniorii pregătiți de Răzvan Cenean au participat la turneul de la Sighetu Marmației, acolo unde au repurtat trei succese din tot atâtea posibile.

Practic, U-BT a învins-o sâmbătă dimineața pe CSM Oradea fără prea mari emoții, scor 89-59. Apoi, alb-negrii au obținut o nouă victorie clară în fața celor de la CSM Sighetu Marmației, 81-26. În fine, U-BT a depășit-o duminică și pe ACS Gladius Târgu Mureș, scor 86-34.

Pentru acești juniori, următorul turneu va fi la finalul lunii martie. 

Răzvan Cenean, antrenor U-BT U14

Mă bucură faptul că s-au reluat campionatele de juniori. Am avut mari emoții din prisma faptului că a fost o pauză de la competiție foarte mare, în care doar ne-am antrenat și a fost greu să facem o analiză corectă a evoluției sau a involuției jucătorilor. Sunt mulțumit în mare parte de evoluția jucătorilor mei, pe care țin să îi și felicit pentru felul cum au jucat. În perioada următoare o să încercăm să îmbunătățim aspectele mai puțin reușite ale jocului nostru. De asemenea, ne dorim ca jucătorii să devină mai performanți cu fiecare antrenament. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj