imagine articol

Debut cu dreptul pentru juniorii U14. Echipa noastră a obținut trei victorii la Sighetu Marmației

U-BT a început cu dreptul campionatul și la categoria U14. Formația noastră a disputat primul turneu al sezonului la Sighetu Marmației, acolo unde a disputat trei partide. Baschetbaliștii lui Flavius Lăpuște și-au măsurat forțele cu CSS CSM Sighetu Marmației, CSS Viitorul Cluj-Napoca și CSM CSU LPS Oradea. 

Meciurile au contat pentru grupa C, iar juniorii noștri au câștigat primul joc de sâmbătă dimineața, 79-29 cu CSS CSM Sighetu Marmației. Tot sâmbătă, U-BT a trecut de CSS Viitorul cu 48-35. În ultima partidă, desfășurată duminică dimineața, alb-negrii au depășit-o pe CSM CSU LPS Oradea cu 70-41. 

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT U14

A fost un turneu destul de greu, în special primele doua meciuri. Am crescut de la un meci la altul și am reușit să jucăm mai bine în ultima partidă. Per total, se vede că nu am avut meciuri amicale. Sunt și aspecte bune și mai puțin bune. Băieții sunt muncitori și acest lucru mă bucură. Trebuie să muncim în continuare și vrem să ne autodepășim.

Următorul turneu la categoria U14 este programat în luna noiembrie. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit