imagine articol

Juniorii U13 și-au aflat adversarii din grupa EYBL

Academia U-BT va fi reprezentată de trei echipe în viitorul sezon al EYBL. Este vorba despre formațiile U13, U14 și U17, care vor avea turnee atât pe teren propriu, cât și în străinătate.

 

Primii care și-au aflat adversarii sunt juniorii U13, pregătiți de Mioara Iurian și Andrei Cosma. Echipa care a cucerit titlul la U12 își va măsura forțele cu oponenți din Turcia, Maria Britanie, Slovacia sau Ungaria.

 

Mai exact, U-BT U13 se află în aceeași grupă cu Inter Bratislava (Slovacia), Pamukspor SK (Turcia), KK Borac Zemun (Serbia), London Elite (Marea Britanie), MAFC Budapesta, Budapest Honved, Obudai Kaszasok (Ungaria) și Dan Dacian București.

 

Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, în cadrul a două turnee. Primul va avea loc între 28-30 octombrie, iar al doilea între 3-5 februarie 2023. Meciurile se vor desfășura la Budapesta.

 

Pe de altă parte, nu au fost stabilite grupele la categoriile U14 și U17. Chiar și așa, vom găzdui la Cluj-Napoca un turneu de U17, la începutul lunii noiembrie. Detalii suplimentare vor fi anunțate în perioada următoare.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit