imagine articol

Juniorii U13 s-au remarcat la turneele din acest weekend, obținând numai victorii

Echipele noastre au strălucit la turneele U13, desfășurate în acest weekend, în mai multe orașe din țară. Astfel, U-BT 1 a obținut victorii pe linie și continuă parcursul fără greșeală din campionat. 

Mai exact, baschetbaliștii pregătiți de Mioara Iurian au trecut sâmbătă dimineața de CSS Brașovia Brașov cu 92-35, apoi au răpus-o pe ACS ID Îngerii Băniei Craiova, scor 76-23. În ultimul meci, desfășurat duminică, U-BT a depășit-o pe CSM Galați cu 97-22. Toate partidele au avut loc la Craiova. 

În schimb, U-BT 2 s-a deplasat la Focșani. Elevii Simonei Mușat au câștigat toate cele trei confruntări. Cu alte cuvinte, am trecut cu 70-22 de CSM Focșani, iar pe ACS Baller București am învins-o cu 68-12. Totodată, pe CS Fly Constanța am învins-o cu 64-37.

U-BT 3 a găzduit turneul și a reușit rezultate notabile. Sportivii antrenați de Andrei Cosma au învins-o pe ACSB Șoimii Albi București cu 88-31 și s-a descurcat perfect în fața celor de la LPS Viitorul Pitești. Duelul s-a încheiat la scorul de 87-54. 

Mioara Iurian, antrenor U-BT 1 U13

Sunt mulțumită după acest turneu, am obținut trei victorii la scor. Am înscris multe puncte și am primit puține. Faza defensivă a funcționat foarte bine, am reușit multe recuperări sub panou și asta ne-a facilitat acțiuni și faze frumoase în atac. Ne-am consolidat mult relațiile de joc în ultima perioadă, suntem mai puternici fizic și emoțional. Sper să rămânem la fel de concentrați și muncitori în urmatoarele săptămâni și atunci rezultatele vor fi pe măsură.

Simona Mușat, antrenor U-BT 2 U13

Sunt foarte mulțumită de evoluțiile jucătorilor. Am jucat bine în apărare, am avut determinare, am luat decizii foarte bune și am jucat ca o echipă. Mulțumim tuturor părinților pentru susținere, mai ales celor care au fost alături de noi în această deplasare. Mulțumim pentru galerie și încurajări! 

Andrei Cosma, antrenor U-BT 3 U13

Sunt foarte mulțumit de băieți. Se leagă tot mai mult ca echipă și ca relații pe teren. Au început să aibă răbdare și să își citească tot mai bine adversarii. De aici apar tot mai multe reușite individuale. Suntem pe drumul cel bun. 

HAIDE "U"
0

Parteneri