imagine articol

Juniorii U13 revin în focurile partidelor din campionat

Weekendul acesta va fi unul aglomerat și pentru juniorii U13 ai clubului nostru. Echipele U-BT participă la al doilea turneu al sezonului. Astfel, U-BT 1 și U-BT 3 se vor deplasa la Târgu Mureș, pentru partidele din cadrul grupei G. În schimb, U-BT 2 va fi prezentă la Odorheiul Secuiesc, acolo unde se vor desfășura meciurile din grupa F.

Iată și programul confruntărilor:

Grupa F
Sâmbătă, 20 noiembrie, 2021
09:00 CSM VSK Odorheiu Secuiesc – CSM VSK Miercurea Ciuc
12:00 CSM VSK Miercurea Ciuc – ACS U-BT 2 Cluj Napoca
15:00 ACS U-BT 2 Cluj Napoca – CSM VSK Odorheiu Secuiesc

Grupa G
Sâmbătă, 20 noiembrie, 2021
10.00: LPS Târgu Mureș – ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș,
12.00: ACS U-BT 3 Cluj-Napoca – ACS U-BT 1 Cluj-Napoca
17.00: ACS U-BT 3 Cluj-Napoca – LPS Târgu Mureș
19.00: ACS U-BT 1 Cluj-Napoca – ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș,

Duminică, 21 noiembrie, 2021
10.00: LPS Târgu Mureș – ACS U-BT 1 Cluj-Napoca
12.00: ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, – ACS U-BT 3 Cluj-Napoca

U-BT 1 este pregătită de Mioara Iurian, în timp ce pe banca formației U-BT 2 stă Simona Mușat. În fine, Andrei Cosma conduce echipa U-BT 3. Până la ora actuală, U-BT 1 și U-BT 2 sunt neînvinse în campionat, iar U-BT 3 a bifat o victorie și două eșecuri.

Mioara Iurian, antrenor U-BT 1 U13:

Ne așteaptă jocuri destul de ușoare, având reper rezultatele obținute la primul turneu. Categoric, suntem mult mai bine pregătiți, bagajul tehnic al fiecărui jucător s-a îmbunătățit și jocul nostru este mai așezat. Băieții au început să respecte principiile jocului atât pe faza de atac, cât și pe faza de apărare. La vârsta de 13 ani își doresc foarte mult, sunt plini de entuziasm și dorință de joc. Pe fondul acesta devin mai repeziți, deciziile lor nu sunt cele mai bune și atunci trebuie temperați. Îmi doresc jocuri frumoase, curate, cu mai puține greșeli de tehnică individuală și cu mai multă atitudine. Haide U!

Simona Mușat, antrenor U-BT 2 U13:

Deși vom participa la un turneu ușor, am muncit mult la antrenamente, cu gândul să progresăm. Dorim să exersăm în meciuri toate cunoștințele acumulate în pregătire și vrem să avem un joc colectiv bun. 

Andrei Cosma, antrenor U-BT 3 U13:

După primul turneu, am văzut cam pe unde ne situăm față de celelalte echipe. După munca intensă din ultima lună, ar trebui să se vadă o evoluție și să ne apropiem de celelalte echipe. Sunt mulțumiț de băieți, ei fiind cu un an mai mici față de adversarii lor. Chiar și așa, au un joc colectiv tot mai bun. Rămâne să vedem la Târgu Mureș ce am înbunătățit și capitolele la care trebuie să mai lucrăm. Haide U!

HAIDE "U"
19

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor Tailor