imagine articol

Juniorii U13 participă la un turneu internațional în Spania

Academia U-BT are parte de un nou turneu internațional. După numeroasele meciuri în EYBL, a venit rândul juniorilor U13 să își măsoare forțele cu adversari din străinătate. Echipa antrenată de Mioara Iurian și Andrei Cosma a plecat la turneul GloBasket, care se va desfășura în perioada 10-14 aprilie în Spania, la Lloret de Mar, Girona.

Timp de aproape 5 zile se vor desfășura peste 150 de meciuri de baschet între juniori de toate vârstele. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Gasol Foundation, respectiv EUSES University. Competiția se desfășoară începând cu anul 2016, iar juniorii noștri nu se află la prima participare.

Copiii noștri sunt repartizați în grupa A, alături de Jonstrup Basket (Danemarca), CB Maresme Boet Mataro 3 Viles (Spania), Sant Andreu Natzaret 2 (Spania).

Iată și programul partidelor:

Duminică, 10.04.2022

11:30 CB Maresme Boet Mataro vs U-BT Cluj-Napoca

Luni, 11.04.2022

13:30 - U-BT Cluj-Napoca vs Jonstrup Basket
17:45 Sant Andreu Natzaret vs U-BT Cluj-Napoca 

În funcție de locul ocupat în grupă, meciurile vor continua pentru U-BT și în zilele următoare. Duelurile pot fi urmărite pe aplicația mobilă GloBasket.

Mioara Iurian, antrenor U-BT U13

Ne bucurăm că avem șansa de a participa la un turneu internațional de mare anvergură. GloBasket este un turneu de tradiție în Europa, unde se întâlnesc echipe din toată lumea. Pentru noi este un test important în vederea pregătirii turneului final U13, de la începutul lui mai. Având în vedere că suntem înscriși la o categorie mai mare de vârstă, vom da piept cu echipe puternice, care ne vor pune probleme. Sunt sigură că această experiență ne va fi utilă. Vom învăța să gestionăm situații dificile din timpul jocurilor. Îmi doresc să ne întoarcem mai puternici și încrezători în forțele noastre. Haide U! 

HAIDE "U"
1

Parteneri