imagine articol

Juniorii U13 participă la un puternic turneu în Serbia. Printre participante, Partizan și Steaua Roșie

La scurt timp după ce au jucat primele partide internaționale în EYBL, juniorii U13 rămân în priza meciurilor. Echipa antrenată de Mioara Iurian și Andrei Cosma pleacă la Belgrad, acolo undeva va participa la puternicul turneu Basketball Serbia Autumn Tournament. 

 

Basketball Serbia este o asociație care își dorește să dezvolte baschetul juvenil și să unească formații din toată lumea cu ocazia unor meciuri. Anual se desfășoară mai multe turnee, iar clubul nostru a fost invitat să ia parte la jocurile programate în toamnă. Întrecerea adună academiile grupărilor de top din spațiul ex-iugoslav, precum Partizan Belgrad, Steaua Roșie, Stella Azzura (Italia) sau David Kornel Academy (Ungaria).

 

Clujenii sunt repartizați în aceeași grupă cu Ratgeber Akademia (Ungaria), KK Triglav Kranj (Slovenia) și Aris Salonic (Grecia). 

 

Iată și programul întâlnirilor pentru alb-negrii:

 

Vineri, 11 noiembrie 2022

14:00 – U-BT Cluj-Napoca vs Aris Salonic

21:20 – Ratgeber Akademia vs U-BT Cluj-Napoca

Sâmbătă, 12 noiembrie 2022

11:20 – KK Triglav Kranj vs U-BT Cluj-Napoca

 

În funcție de locul ocupat în grupa D, juniorii clujeni vor disputa sâmbătă și meciurile de clasament. Potrivit site-ului oficial al competiției, toate jocurile vor putea fi urmărite pe canalul de youtube disponibil printr-un click AICI

 

Mioara Iurian, antrenor U-BT U13

 

Știm că mergem la un turneu puternic, dar ne dorim să avem o prestație pe măsură, având în vedere rezultatul frumos obținut în EYBL. Îmi doresc de la băieți să joace din plăcere, să fie creativi, să își folosească imaginația și să nu uite cât de frumos și de spectaculos este acest joc. Vreau să avem atitudine și tot ceea ce am pregătit la antrenamente să se regăsească în evoluția noastră. Haide U! 

HAIDE "U"
1

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit