imagine articol

Juniorii U13 joacă pe teren propriu primul turneu din acest sezon

Sala de sport a Școlii Ion Agârbiceanu din Cluj-Napoca și Sala Polivalentă B, din cadrul BTarena găzduiesc, în acest weekend, primul turneu al sezonului la categoria U13. Clubul nostru va fi reprezentat de trei echipe.

Astfel, U-BT 1 este pregătită de către Mioara Iurian. U-BT 2 va fi condusă de către Simona Mușat, în timp ce Andrei Cosma o antrenează pe U-BT 3. U-BT 1 și U-BT 3 sunt repartizate în grupa G, alături de ACS Glaudius Lucky Dragons Târgu Mureș și LPS Târgu Mureș. În schimb, U-BT 2 va da piept cu CSM VSK Miercurea Ciuc și cu CSM VSK Odorheiu Secuiesc, în cadrul grupei F. Programul jocurilor va fi următorul:

Sâmbătă, 9 octombrie

8:00 – U-BT 1 vs U-BT 3 – Sala Ion Agârbiceanu Cluj-Napoca - 115-21
10:00 – ACS Glaudius Lucky Dragons Târgu Mureș vs LPS Târgu Mureș - Sala Ion Agârbiceanu 67-31
12:00 – U-BT 2 vs CSM VSK Miercurea Ciuc – Sala Ion Agârbiceanu - 132-4
14:30 – ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș vs U-BT 1 – BT Arena - 26-87

17:00 -CSM VSK Odorheiu Secuiesc vs U-BT 2 - Sala Ion Agârbiceanu 21 -76

19:00 – LPS Târgu Mureș vs U-BT 3 – Sala Ion Agârbiceanu - 51-61

Duminică, 10 octombrie

9:00 – U-BT 1 vs LPS Târgu Mureș - Sala Ion Agârbiceanu 91-13
11:00 – U-BT 3 vs Lucky Dragons Târgu Mureș - Sala Ion Agârbiceanu 27-80
17:00 – CSM VSK Odorheiu Secuiesc vs U-BT 2 – Sala Ion Agârbiceanu 21-76

Mioara Iurian, antrenor U-BT 1

Așa cum am declarat și la finalul campionatului U12, băieții acestei generații promit foarte mult. Au toate atuurile pentru a performa baschetbalistic, deoarece sunt înzestrați din punct de vedere fizic, au un bagaj tehnic avansat pentru vârsta lor, sunt inteligenți și creativi. Ei se află la început de juniorat, drumul este lung și anevoios spre performanță. Vom vedea în perioada următoare cât sunt de muncitori, conștiincioși, devotați și dornici să-și depășească limitele. Perspectiva arată chiar bine. Obiectivul nostru este acela de a juca un baschet frumos, vrem să creștem de la meci la meci, iar finalul campionatului să ne ofere o medalie cât mai strălucitoare. Haide U!

Simona Mușat, antrenor U-BT 2

Am încredere în jucătorii mei că vor avea evoluții bune și că vor crește de la un meci la altul. 

Andrei Cosma, antrenor U-BT 3

Pentru echipa 3 de U13, băieți născuți în 2010, o să fie un sezon important, în sensul că îi va pregăti pentru următorul an competițional și totodată pentru campionatul de U12 de la vară. Jocurile la o categorie mai mare sunt foarte solicitante, atât fizic cât și psihic, deparece se formează într-o direcție orientată spre performanță. Îmi doresc jocuri puternice pentru băieți. Totodată, vreau să rămânem sănătoși. Nu o să avem niciun obiectiv legat de clasament. Singurele obiective sunt să evoluăm de la meci la meci și să reușim să trecem peste unele hopuri sau probleme pe care celelalte echipe o să ni le pună.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit