imagine articol

Juniorii U13 au obținut numai victorii în acest sfârșit de săptămână

Echipele U13 de la U-BT au avut parte de noi meciuri în acest sfârșit de săptămână. U-BT 1 a găzduit partidele pe teren propriu și a obținut noi victorii, fiind neînvinsă în campionat.

Clujenii au învins-o pe CSS Brașovia Brașov cu 107-36, apoi au depășit-o pe ACS ID Îngerii Băniei Craiova cu 99-29. Vineri după-amiază, jucătorii Mioarei Iurian au trecut de CSM Galați cu 97-24.

La rândul lor, sportivii de la U-BT 2 au repurtat numai succese în turneul de la Constanța. Mai exact, sportivii antrenați de Simona Mușat au depășit-o de pe CS Fly OC Constanța cu 64-37, respectiv 66-32. În ultimul duel, alb-negrii nu au întâmpinat emoții cu CSM Focșani, scor 116-21. 

U-BT 3 nu a dezamăgit și a reușit două succese din tot atâtea posibile. Jucătorii lui Andrei Cosma au câștigat la București cu Viitorul Ploiești, 62-48, apoi cu Șoimii Albi București, 74-42. 

Mioara Iurian, antrenor U-BT U13 1

A fost un turneu bun, cu reușite frumoase în atac și o apărare agresivă, așa cum ne-am dorit. Sper să rămânem în aceeași notă și în următoarele două săptămâni. Îmi doresc să fim sănătoși cu toții, astfel încât să ne putem concentra și focusa în pregătirea noastră pe ultimele detalii înaintea turneului final. Sărbători fericite! Haide U! 

HAIDE "U"
11

Parteneri