imagine articol

Juniorii U13 au disputat primele meciuri din acest sezon

A fost un weekend plin de baschet la Cluj-Napoca. Echipele U13 ale clubului nostru au participat la primele turnee din acest sezon. Astfel, U-BT 1 și U-BT 3 au fost repartizate în grupa G, alături de ACS Lucky Dragons Târgu Mureș și LPS Târgu Mureș. De asemenea, U-BT 2 și-a măsurat forțele în grupa F cu CSM VSK Odorheiu Secuiesc, respectiv CSM VSK Miercurea Ciuc.
Juniorii de la U-BT 1, antrenați de Mioara Iurian, au încheiat weekendul cu victorii pe linie. Mai exact, U-BT 1 a învins-o pe U-BT 3 cu 115-21. Ulterior, alb-negrii au depășit-o pe ACS Lucky Dragons cu 87-26. În ultimul meci, U-BT 1 a trecut de LPS Târgu Mureș cu 91-13.

Tot un bilanț perfect a avut și U-BT 2. Tinerii baschetbaliști ai Simonei Mușat au făcut scor cu CSM VSK Miercurea Ciuc, 132-4. Confruntarea cu CSM VSK Odorheiu Secuiesc s-a încheiat la scorul de 76-21.
Pe lângă întâlnirea cu U-BT 1, elevii lui Andrei Cosma au răpus-o pe LPS Târgu Mureș, 61-51. În ultima partidă, băieții noștri au pierdut cu Glaudius, 80-27.

Următorul turneu pentru juniorii U13 va fi în luna noiembrie.  

Mioara Iurian, antrenor U-BT 1 U13

Primul turneu al echipei U-BT1 a fost unul foarte ușor și asta o spune diferența de scor din cele trei jocuri avute. Băieții au fost plini de entuziasm, nerăbdători să demonstreze ceea ce au învățat până acum.Mi-aș dori ca următorul turneu să ne aducă adversari mai puternici, care să ne pună mai multe probleme. Numai așa vom putea progresa. Haide U!

Parteneri