imagine articol

Echipa U13 pornește la drum în competițiile europene

Academia U-BT a înscris și în acest sezon mai multe formații în EYBL, una dintre cele mai importante competiții rezervate juniorilor. Sezonul a demarat în această toamnă la diferite categorii de vârstă, iar sfârșitul săptămânii aduce primele jocuri și pentru baschetbaliștii clujeni. 

 

Echipa U13, pregătită de Mioara Iurian și Andrei Cosma, a pornit vineri spre Budapesta, acolo unde se va desfășura un puternic turneu. Astfel, vom fi în aceeași grupă cu Dan Dacian București, dar și cu formații din Serbia, Turcia, Marea Britanie sau Ungaria.

 

Cu alte cuvinte, adversarii alb-negrilor vor fi Inter Bratislava (Slovacia), Pamukspor SK (Turcia), KK Borac Zemun (Serbia), London Elite (Marea Britanie), MAFC Budapesta, Obuda Kaszok, Honved Budapesta (Ungaria) și Dan Dacian București. 

 

Iată și programul disputelor pentru clujeni:

 

Sâmbătă, 29 octombrie, 2022

10:00 Dan Dacian București – U-BT Cluj-Napoca

16:00 U-BT Cluj-Napoca – MAFC Budapesta

 

Duminică, 30 octombrie, 2022 

10:00 U-BT Cluj-Napoca – London Elite

15:00 U-BT Cluj-Napoca – Pamukspor SK

 

Următorul turneu la EYBL pentru formația U13 va fi la anul, în februarie.

 

Mioara Iurian, antrenor U-BT U13

 

Pentru noi este important și binevenit faptul că participăm cu echipa de U-13 în EYBL. Campionatul național începe abia în ianuarie 2023, așa că aceste jocuri cu oponenți valoroși ne vor arăta nivelul nostru de pregătire la ora actuală. Suntem campionii naționali la această categorie de vârstă și ne dorim să avem prestații cât mai bune și pe plan internațional.

Haide U! 

HAIDE "U"
0

Parteneri