imagine articol

Campioni naționali la U13!

U-BT a ieșit campioană la categoria U13. Echipa condusă de Mioara Iurian și Andrei Cosma a confirmat un sezon perfect și a obținut ultimele medalii puse în joc. Copiii noștri au obținut numai victorii la turneul final de la Târgoviște, depășindu-și într-o manieră autoritară fiecare adversar.

 

În primul meci, U-BT a învins-o pe ABC Laguna Alb București cu scorul de 108-38. Apoi am jucat cu Alpha Team Sport, obținând o victorie clară, 100-56. În semifinale ne-am duelat cu CSȘ Nr. 6 Dinamo București și am ieșit învingători cu 93-70.

 

A venit marea finală de duminică, unde U-BT s-a duelat cu ACS Dan Dacian Portocaliu București. Nu s-a pus în nicio secundă problema învingătoarei, mai ales că i-am ținut pe adversari la 7 puncte marcate în sfertul doi. La final, tabela a indicat 96-69 în favoarea noastră.

 

S-au acordat și premii individuale, după cum urmează:

 

MVP-ul finalei: Andrei Vomir Bizo

Cel mai bun pasator: George Ciurea

Cel mai de perspectivă jucătorȘtefan Hațegan

Best Five: Sebastian Lăpuște, Andrei Vomir Bizo

 

Mioara Iurian, antrenor U-13

 

Suntem fericiți, mândri și foarte mulțumiți de obținerea titlului de campion național. Munca, disciplina, perseverența și ambiția îi caracterizează pe acești jucători. Pentru mine, ca antrenor, a fost o mare plăcere și în același timp o provocare să lucrez cu ei. Așa cum am menționat în mai multe rânduri, au mult potențial, talent și o mare disponibilitate pentru a munci. Îi felicit din tot sufletul pentru toate aceste lucruri și sunt convinsă că viitorul lor baschetbalistic va arăta foarte bine.Mulțumim părinților pentru susținere și pentru atmosfera minunată pe care au creat-o pe tot parcursul turneului. Haide „U”! 

HAIDE "U"
14

Parteneri