imagine articol

Vineri 13... pentru ceilalti!

CSU Ploiesti-"U" Mobitelco Cluj 74-79 (40-50)Marcatori:CSU Ploieşti – Căruţaşu 12 puncte si 12 rec, Hargrove 12, Burlacu 10 si 6 rec, Blidaru 8, Kabengele 8, Griffith 8, Cepulis 7, Szijarto 5, Burleson 4.“U” Mobitelco Cluj – Krstanovic 30 si 12 rec, Cuic 20 (4x3) si 6 rec, Silvăşan 10 si 4 rec, Lawrence 9 si 4 pase dec, Lăpuşte 6, Medvedj 2, Jocovic 2.

MVP: ZORAN KRSTANOVIC

"U" Mobitelco a trecut pe primul loc al clasamentului, cu 17 puncte.

Declaratii:

Mircea Cristescu: "Astazi am luptat total si am dovedit - desi ni s-a tot spus ca nu avem valoare sau jucatori de valoare - ca se poate obtine o victorie cu devotament si caracter. Ca o echipa adica! Sper ca de azi incolo sa jucam cat mai bine, avem nevoie de victorii, ne asteapta meciuri foarte grele!"

Marcel Tenter: "A fost un meci foarte greu si foarte intens, pe care l-am castigat in primul rand datorita apararii, iar in atac toti au avut o contributie importanta. Zoran, Cuic si David au avut un aport deosebit! Sunt suficient de fericit ca sa nu uit ca marti avem alt meci si incerc sa transmit si baietilor acest lucru. Trebuie sa intelegem toti acelasi lucru!".

Parteneri