imagine articol

Victorie la Otopeni

"U" Mobitelco BT a invins in deplasarea de la Otopeni, scor 84-82 (20-25, 21-20, 18-18, 25-19) dupa un meci pe muchie de cutit, decis printr-un capac al lui Krstanovic la Santana in ultima secunda de joc.

Marcel Tenter: "Un meci dificil, pe care ma bucur ca in final l-am castigat, insa trebuie sa ne punem la punct tranzitia defensiva, pentru ca aceasta faza a jocului aproape ne-a costat victoria la Otopeni. Am intrat intr-o perioada in care meciurile se succed rapid, asa ca suntem deja cu gandul la urmatorul meci, cel cu Muresul, o echipa puternica pe teren propriu. Ne dorim victoria la Targu Mures".

Mircea Cristescu: "Am atentionat baietii ca acum toate echipele vor juca tare impotriva noastra, nu au nimic de pierdut si vor avea o alta atitudine. Felicit Otopeniul pentru maniera in care au jucat, sper sa o faca asa meci de meci, chiar daca pana acum nu au facut-o. Felicit si baietii ca au castigat si au administrat cum trebuie anumite momente importante, insa trebuie sa luam masuri, se pare ca intram in joc mai tarziu. Ma refer la apararea din prima repriza, daca la CSM ne-a fost fatala, aici era sa ne fie. Mai avem mult de lucru, dar ii felicit din nou pe baieti pentru victorie".

Marcatori:CS Otopeni: Popovic 22 (9 rec.), Popescu 15, Tibarna 13, Scott 12, Santana 11, Medvedj 7 (7 pase decisive), Jocovic 2."U" Mobitelco BT: Krstanovic 23 (9 rec.), Dykes 20 (6 rec.), Silvasan 18 (4 interceptii), Mihai Paul 10, Lawrence 5, Chetreanu si Morris cate 3, Mijovic 2 (4 rec.)

Parteneri