imagine articol

Victorie la debutul in CEBL

Albacomp-"U" Mobitelco Cluj 78-90 (40-36)

Marcatori

Albacomp: Bodi 22 puncte si 6 rec, Radovic 14, Keller 13, Simon 11 si 6 rec, Lee 9 si 6 pase decisive, Madar 4, Bonner 3 si 6 rec, Antal 2. "U" Mobitelco: Silvasan 22 puncte (4x3) si 4 rec, Lawrence 15 (2x3), Cuic 15, 9 rec, 5 interceptii (si faultat de 13 ori ), Mocanu 10, Muntean 8 (2x3), Chetreanu 7, Medvedj 5 si 5 rec, Lapuste 4, Krstanovic 4.

Bucurie mare in randul jucatorilor si oficialilor la sfarsitul meciului. Jocul prestat in a doua repriza a fost exemplar, gazdele nereusind sa gaseasca solutii in atac si nici in defensiva unde rezervele noastre s-au autodepasit in multe randuri.

Declaratii

Marcel Tenter: "Vreau sa-i felicit pe toti pentru efortul din seara asta, mai ales in aparare in sferturile trei si patru. Subliniez aportul deosebit al jucatorilor care au venit de pe banca, Muntean, Chetreanu si Mocanu, care ne-au ajutat in mod deosebit. Bravo lor!".Mihai Silvasan: "A fost o victorie foarte muncita. La inceput nu prea stiam adversarul, apararea nu a mers ca de obicei, dar dupa pauza ne-am dat drumul si s-a vazut. Felicit intreaga echipa, ma bucur enorm pentru victorie, dar si de faptul ca baietii care au venit de pe banca ne-au ajutat mult. In seara asta suntem fericiti, dar de maine deja ne gandim la meciul cu Oradea si apoi la cele grele care urmeaza saptamana viitoare, cu Ploiesti".Mircea Cristescu: "A fost o lectie de baschet, pe care Marcel Tenter si echipa intreaga au aratat-o in aceasta seara. Trebuie spus ca Lawrence si Krstanovic au jucat bolnavi, au si iesit cu cinci greseli personale, dar trebuie laudat efortul lor. Felicit intreaga echipa, de la primul titular pana la ultimul jucator care a intrat pe teren, toti membrii echipei si cred ca prin aceasta victorie am facut un pas mare in grupa. Daca o vom tine tot asa, avem sanse sa speram la calificarea mai departe".

FELICITARI!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit